19α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ - ΛΑΜΙΑ 25-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016

19α ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ - ΛΑΜΙΑ 25-29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2016
ΟΜΑΔΑ ΛΑΜΙΑΣ

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

ΑΝΑΛΗΨΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ

    Ένα ακόμα τουρνουά ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ έφτασε με επιτυχία, θέλουμε να πιστεύουμε,  στο τέλος του. Το βλέμμα μας στρέφεται τώρα στη διεξαγωγή του επόμενου στο οποίο ελπίζουμε να ξαναβρεθούμε όλοι μαζί , να τα ξαναπούμε από κοντά και να προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ο καθένας για την ομάδα του.     
    Σχετικά λοιπόν με τη διεξαγωγή των επόμενων ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 25/6/2016 το βράδυ, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων, η συνάντηση όλων των υπευθύνων - αρχηγών αποστολών. Στη συνάντηση αυτή παραβρέθηκαν και χαιρέτησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαμιέων κ. Κλειτσάκης Αθανάσιος, η Αντιδήμαρχος σε θέματα Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δ. Λαμιέων κ. Αργύρη Βίβιαν και ο πρόεδρος του Συλλόγου Εκπ/κών Φθ/δας κ. Γκορτσαλής Χρήστος. Σ΄ ένα πολύ όμορφο, ευχάριστο, διαλογικό και συναδελφικό περιβάλλον ακούστηκαν πάρα πολλές απόψεις από διαφορετικές αποστολές για την πορεία και το μέλλον της όλης διοργάνωσης των ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ. Το πιο σημαντικό απ΄ όλα ήταν, ότι ήμασταν όλοι εκεί παρόντες, ενωμένοι και συναποφασίσαμε ότι το 2017 τη διοργάνωση των ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ θα την αναλάβει ο Σύλλογος ΄Εβρου ενώ για το 2018 προσφέρθηκε να την αναλάβει ο Σύλλογος Ιωαννίνων. Έτσι για πρώτη φορά στην ιστορία των ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΩΝ σε συνάντηση υπευθύνων έγινε κάτι τέτοιο, δηλαδή το να αποφασίσουμε για τα επόμενα δύο χρόνια, ποια πόλη θα φιλοξενήσει τα ΑΚΡΙΤΙΔΕΙΑ.
    Ευχόμαστε στους παραπάνω Συλλόγους- Ομάδες να κάνουν το καλύτερο για την όλη διοργάνωση και από την πλευρά μας θα τους παρέχουμε οτιδήποτε πληροφορίες- υλικό χρειαστούν.
    Επίσης ευχαριστούμε το Δήμο Λαμιέων για την παραχώρηση της αίθουσας, αλλά και τη φιλοξενία του, μιας και μετά το τέλος της υποδοχής υπήρξε μπουφές με πλούσια εδέσματα και αναψυκτικά για όλους τους παρευρισκόμενους συναδέλφους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου